Farabi Değişim Programı Başvuruları Başlamıştır

FARABİ BAŞVURULARI

2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURU İLANI

2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ VE GÜZ+BAHAR DÖNEMİ İÇİN FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN 1 MART–15 MART 2017 TARİHİLERİ ARASINDA FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ (REKTÖRLÜK BİNASI) BİRİMİNE ŞAHSEN BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER;

NOT:

-Farabi Ofisi (Rektörlük Binası)’na teslim edilen belgelerin birer fotokopilerinin mutlaka bölüm Farabi koordinatörlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

-Üniversitemizin İkili Anlaşmalarına ve diğer formlara http://farabi.dpu.edu.tr/ web adresinden ulaşılabilir.

BAŞVURU KOŞULLARI

1-Öğrencinin Dumlupınar Üniversitesi’nde ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencisi olması,

2-Başvuru için Genel Akademik Not Ortalamasının;

- Ön lisans ve Lisans öğrencileri için 2,00 / 4,00.

-Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri için ise 2,5 / 4,00.

(100’lük sistemdeki notların 4’lük sistemdeki karşılıklarında, bu konuya ilişkin YÖK kararları esas alınır.)

- Başvurulacak bölümün anlaşmalı üniversiteler listesinde olması.

NOT: Lisans programlarının hazırlık sınıfında okuyan öğrenciler, Tıp Fakültesi intörn öğrencileri ile Yüksek Lisans ve Doktora programları öğrencileri hazırlık ve bilimsel hazırlık dönemleri ile esas eğitime başladıkları ilk yarıyıl için bu programdan yararlanamazlar. Birinci sınıf öğrencileri, 2. Sınıf için başvuru yapabilirler.

28 Şubat 2017, Salı / 83 defa okundu.