Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Açlış Töreni ve Değerli Sanatçımız Ahmet Yakupoğlu Anısına Düzenlenen Kariyer Günleri “23-25 Kasım 2016“ Gerçekleşti.

23 Kasım 2016 tarihinde Siyasi parti temsilcileri, Basın, Güzel Sanatlar Fakültesi, Teknik Bilimler MYO, Sosyal Bilimler MYO, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu, Şaphane MYO Müdür ve Müdür Yardımcıları ve öğrencilerin katılımıyla Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN tarafından okulun açılışı ve Prof. Dr. Oktay Aslanapa Okuma ve Çalışma Salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Ahmet Yakupoğlu Anısına yapılan 23-25 Kasım KARİYER GÜNLERİ kapsamında, Mimar Sinan Üniverstesin'den katılan Öğr. Gör. Timur BİLİR ÇANAK ÇÖMLEK isimli "kazıma dekorlu seramik sergisi" açtı ve "Mimaride Çini Kullanımı" üzerine konferans verdi. Kütahya' nın değerli Çini Sanatçısı İsmail YİĞİT "Kütahya Çiniciliği" adlı konferansı sundu. KGSMYO'nun Değerli Hocası Ressam Okt.Tamer BİLGİÇ Resim Sergisi açtı ve "Renk ve Resim" isimli konferansını sundu. Kariyer Günleri son gün konferanslarında ise Osmangazi Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Kader REYHAN "Tarihi Yapılarda Koruma Yaklaşımları", Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Ayşegül TÜREDİ ÖZEN "Bir Sanatçı Profili", Hacettepe Üniversitesinden Prof. DR. Candan DİZDAR TERWİEL "Seramik Diliyle Kültürel Paylaşımlar" isimli konferanslarını sundular.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2016, Pazar