2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Remzi GÖREN, değerli öğretim elemanlarımız ve mezun olan öğrencilerimizin ailelerinin katılımlarıyla 26 Mayıs 2017 Cuma günü Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesi olan Germiyan Yerleşkesinde çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Mezuniyet töreninde Kütahya yöresine ait folklor gösterisi sahnelendi. Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimize Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Remzi GÖREN, Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Sayın Mehmet Faruk EBEOĞLUGİL, Müdür Yardımcılamız Öğr.Gör. Sayın Süleyman ŞENOL ve Öğr.Gör. Sayın Sevcan Silek TOPALOĞLU plaket takdim edildi. Takdiminin ardından öğrencilerimiz, hep birlikte kep atma heyecanını yaşadı. Törenlerin sonunda gelen konuklara canlı müzik eşliğinde Mezuniyet Pilavı ikram edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, Perşembe