Meslek Yüksekokulumuz El Sanatları Programından Afrin‘deki Askerlerimize Moral Desteği

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı harekâtında yer alan askerlerimize, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Geleneksel El Sanatları Programı öğrencileri ve öğretim görevlisi hocamız danışmanlığında gönüllü olarak, moral vermek amacıyla kar maskesi, şapka ve içlik ördüler.

Kütahya DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma hastanesi ek bina temizlik şirketi şefleri ve çalışanlarının ve hayırseverlerin almış olduğu ipleri kullandılar.

Hayırseverlerle birlikte toplam da 400 adet örülen ürünler, harekâtın 43. gününde Afrin'e gönderildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, Perşembe