Düzce Üniversitesi 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Tez Ödülü, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Süleyman Şenol’un Oldu.

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Ağaç işleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mehmet BUDAKÇI’nın danışmanlığında, Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Süleyman Şenol’un hazırlamış olduğu tez çalışması, Düzce Üniversitesi akademik teşvik ödülleri kapsamında değerlendirilerek Fen Bilimleri alanında en başarılı doktora tezi olarak seçilmiş ve “2019 Prof.Dr. Fuat Sezgin Yılı Tez Ödülü”ne layık görülmüştür.

Hocamızı ve danışmanını tebrik eder, akademik başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, Perşembe