Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Olarak Craftistanbul El Sanatları ve Carpetistanbul El Halısı ve Kilim Fuarındaki Yerimizi Aldık

06-10 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul-Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen CRAFTİSTANBUL El Sanatları ve CARPETİSTANBUL El halısı ve Kilim Fuarına Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu olarak katılım sağlandı. Fuarda Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yapılan el sanatları ürünleri stand alanımızda sergilendi. Katılımın ve ilginin yüksek olduğu fuarda el sanatlarının üretimi, tarihsel gelişimi ve değişimi, tasarımı, tekniği, üretimi ve satışı konularında konferanslar, sohbet toplantıları, workshoplar, dinletiler vb. gibi birçok etkinlik yer aldı. Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Fikret AYDOĞDU stand alanımızda meslek yüksekokulumuzun ve üniversitemizin tanıtımına katkı sağladı.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, Perşembe