Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Planlama ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Türkiye İş Kurumunun iş birliğinde öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen Kariyer Planlama ve İş Yaşamına Hazırlık Eğitim Seminerleri, Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen etkinliklerle başladı. Rektörlüğümüze bağlı faaliyet gösteren Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü (DPÜ-KAMER) ile Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) iş birliği ile düzenlenen seminerler, bu akademik yıl içinde ilk olarak Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzda düzenlendi.

DPÜ-KAMER Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, DPÜ-KAMER'de gerçekleştirilen etkinlikler ve insan kaynakları uygulamalarında yeni yönelimler üzerine bilgiler verdi. Öğr. Gör. Ebeoğlugil'in ardından İŞKUR Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından ise öğrencilere Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri ve Mesleki Yönelim Bataryası konu başlıklı eğitimler verildi. Seminerin sonunda seminere ev sahipliği yapan Kütahya Güzel Sanatlar MYO Müdürü Doç. Dr. Eda Taşçı ve tüm katılımcılara teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, Perşembe