Sanat ve Tasarım Topluluğu‘ndan Seyitömer Kurtarma Kazısı‘na Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Sanat ve Tasarım Topluluğu tarafından Seyitömer Kurtarma Kazısına Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının katıldığı bir gezi gerçekleştirildi. Seyitömer Kurtarma Kazısı arkeologlarından  Öğr. Gör. Nazan ÜNAN ziyaretçilere Seyitömer Kurtarma Kazısı ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Kazı alanını ve kazı evlerini gezen ziyaretçiler gördükleri ve edindikleri bilgilerden çok memnun olduklarını dile getirdiler.  Toplu fotoğraf çekimiyle birlikte ziyaretçiler kazı ekibine memnuniyetleri ve teşekkürlerini ilettiler. Gezi sonrasında Sanat ve Tasarım Topluluğu danışmanı Öğr. Gör. İ.Önder ÖKTEM Kütahya Müzesi Müdürü ve Setiyömer Kurtarma Kazısı başkanı Serdar ÜNAN ve ekibine göstermiş oldukları misafirperverlikten ve ilgiden dolayı üniversitemiz ve topluluğumuz adına teşekkürlerini ve hediyelerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, Pazartesi