Meslek Yüksekokulumuzda Çevre ve Temiz Gelecek Konulu Seminer Gerçekleştirildi

03 Aralık 2019 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz ve Üniversitemiz Genç Tema ve Çevrecilik Topluluğu iş birliğinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Kentleşme ve Çevre Sorunları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Yavuz BOZKURT’un konuşmacı olarak katıldığı Çevre ve Temiz Gelecek konulu Seminer gerçekleştirildi. Söz konusu seminerde  Doç.Dr.Yavuz BOZKURT Çevre Sorunları ve Politikaları, Küresel Isınma, İklim Değişikliği ve Etkileri, Yenilenebilir   Enerji Kaynaklarının Tarımda ve Kırsal Kalkınmada Kullanımı, Enerji İhtiyacı, Kamu ve Özel İşletmelerinin Çevreye Duyarlılığı gibi konularda öğrencilerimize ve katılımcılara değerli bilgiler verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, Perşembe