2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurulu

Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul toplantısı 29.09.2020 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mustafa AYDIN hocamınızın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Pro.Dr. Mustafa AYDIN pandemi sürecindeki eğitim şeklinin nasıl olacağı, derslerin işleniş şekillleri, kullanılacak yöntemler ve üniversitemizin bu süreçte ne gibi atılımlar ve yenilikler gerçekleştirdiğiyle ilgili bilgiler vermiştir. Toplantı diğer hocalarımızın süreçle ilgili neler yapılabileceği ve eğitim öğretim kalitesinin nasıl arttırılabileceği yönünde bilgi alışverişiyle devam etmiştir. Daha sonra MYO Müdürümüz Doç.Dr. Eda TAŞÇI ve diğer hocalarımız Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mustafa AYDIN'a katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunmuşlardır. Akademik Kurul Toplantısı pandemi sürecince eğitim öğretim faaliyetlerinin nasıl yürütüleceği ve gerekli yazılımların nasıl kullanılacağıyla ilgili bilgilendirmeler verilerek sonlandırılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, Cuma