Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuza Müdür olarak atanan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Yazkaç resmi olarak göreve başladı. 22 Eylül 2021, Çarşamba günü gerçekleşen devir teslim törenine katılan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Doç. Dr. Eda Taşçı’ ya teşekkürlerini sundu. Törenimize Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Atilla Batur, Prof. Dr. Hasan Göçmez de eşlik ettiler.

Devir teslim töreninde, Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal Doç. Dr. Pınar Yazkaç ve Doç. Dr. Eda Taşçı hocalarımıza başarı ve iyi dileklerde bulunarak çiçek takdim etti. Kütahya Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve personelin de katılımıyla gerçekleşen törende Sayın Rektörümüz tüm katılanlara teşekkürlerini ve iyi dileklerini iletti. Müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Pınar Yazkaç hocamız;’’ Görevi devraldığım kıymetli meslektaşım Doç Dr. Eda Taşçı hocamıza ve idari ekibine bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalarından ve değerli katkılarından dolayı emeklerine sağlık diyor ve çok teşekkür ediyorum. Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin en eski ve köklü okullarından birisinde görev yapmak benim için çok değerli aynı zamanda alanlarında çok başarılı öğretim üyeleri ile aynı çatı altında olmak benim için ayrıca mutluluk verici. Yeni eğitim ve öğretim dönemine, hep beraber doğru ve güzel işler yapmak dileğiyle başlamış olduk.’’ diyerek Sayın Rektörümüze ve Sayın Eda Taşçı’ ya özel olarak hazırlattığı el yapımı kuş ve lale motifli tabloları takdim etti.

Doç Dr. Pınar YAZKAÇ

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, Pazartesi