Keramika Genel Müdürü Sayın Emin Yüce Beyefendi ve Keramika İşletme Müdürü Sayın Melek Arslan Hanımefendi Okulumuza Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Keramika Genel Müdürü Sayın Emin Yüce Beyefendi ve Keramika İşletme Müdürü Sayın Melek Arslan Hanımefendi okulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular .Meslek yüksekokulları ve sanayi üretimi tasarımı işbirliğinin geliştirilmesi için ortak çalışmaların devam edeceği söylendi.Meslek Yüksek Okullarının önemine dikkat çekildi.

Ziyarette okulumuz Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi.Hale Yıldızay'da eşlik ettiler.Nazik ziyaretlerinden ve güzel hediyelerinden dolayı  Keramika ‘ya okulum ve şahsım adına sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2021, Salı