Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüsekokulu Müdürlüğü Olarak Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik Beyefendi‘ye Nezaket Ziyareti.

Bugün Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olarak Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik Beyefendi ‘ye nezaket ziyaretinde bulunduk.Kütahya şehrine üniversite olarak yapabileceğimiz katkılardan bahsettik.Kütahya çinisi üzerine değerlendirmelerini biçimle paylaşan Sayın Valimize , Kütahyalı Ressam Ahmet Yakupoğlu Anadolu ve İstanbul adlı iki ciltlik kitabımızı takdim ettik.Ziyarette okul müdür yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi.Hale Yıldızay Hocahanım da eşlik ettiler.Kendisine nazik ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2021, Çarşamba