Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü Olarak Kütahya Porselene Nezaket Ziyareti

Bugün Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Kazım Uysal Hocamızın himayesinde Güzel Sanatlar Meslekyüksekokulu Müdürlüğü olarak Kütahya Porselene nezaket ziyaretinde bulunduk.NG Kurucu Müdürü Sayın Nafi Güral’a , Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sema Güral Sürmeliye ve Kütahya Porselen Yönetim-Kurulu Üyesi ve Pazarlama  Direktörü Gülden Güral Hanımefendi ‘zarif evsahipliklerinden dolayı şahsım ve üniversitem adına sonsuz teşekkürler ediyorum.Ziyarette Meslekyüksekokulu Müdür Yardımcımız Doç.Dr.Birnaz Er Cengiz ve Müdür Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi.Hale Ayyıldız ve Çini ve Seramik Sanatçısı Öğretim Üyesi Sezin Kara Hocamız eşlik ettiler.Sezin Kara Hocamızın özgün tasarım çalışmalarını Gülsüm  Güral Müzesine hediye ettik.Değerli Sezin Hocamıza ve öğrencimiz Hasan Kayış'a çok teşekkür ederiz.Görüşmenin sonunda ;Üniversite ve Sanayii işbirliği çerçevesinde tasarım ve proje çalışmalarında karşılıklı işbirliği içinde beraber çalışmaya başlanmasına karar verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021, Salı