Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü Olarak Kütahya Müze Müdürlüğü‘ne Nezaket Ziyareti.

Bugün Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslekyüksekokulu Müdürlüğü olarak Kütahya Müze Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulunduk.Görevine yeni atanan Sevgi Gürdal Hanımefendi’ye zarif evsahipliklerinden dolayı üniversitemiz adına sonsuz teşekkürler ediyoruz.Ziyarette Meslekyüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr.Pınar Yazkaç ,Müdür Yardımcımız Doç.Dr.Birnaz Er Cengiz ve Müdür Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi.Hale Ayyıldız ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğretim Üyesi .Bahadır Dikmen Hocamız eşlik ettiler.Görüşmenin sonunda ; Üniversite ve kamukurumları ortak işbirliği çerçevesinde tasarım ve proje çalışmalarında karşılıklı işbirliği içinde beraber çalışmaya başlanmasına karar verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2021, Perşembe