Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik ve Cam Tasarım Bölümü Hocalarımızdan Nezaket Ziyaret

Bugün okulumuza Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden ,Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü öğretim üyelerinden çok kıymetli meslektaşlarım Doç.Oya Aşan Yüksel ve Doç.İsmet Yüksel Hocalarımız müdürlüğümüze  nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette ortak çalıştay ,workshop sergi ve konferans etkinliklerini beraber yapabileceğimiz konusunda    konuşularak ilerleyen süreçte planlamalar yapılabileceğinden bahsedildi.Meslek Yüksek Okulu  Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Pınar Yazkaç ,Müdür Yardımcımız Doç.Dr.Birnaz Er Cengiz ve Müdür Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi.Hale Ayyıldız ve Güzel  Sanatlar Meslek Yüksekokulu Çini ve seramik Bölümünden Öğr.Gör.Fikret AYDOĞDU Hocamızda  hazır bulundular.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021, Çarşamba