Dumlupınar İlçesi Kaymakamlığı‘ndan Okulumuza Ziyaret

Bugün okulumuza Dumlupınar İlçesi Kaymakamı Sayın .Buğra KARADAĞ Beyefendi ziyarette bulundular .Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Bülent CEBECİ Beyefendi de misafirimiz olarak fikir ve düşünceleriyle katkıda bulundular.30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı olması sebebiyle ortak etkinlik ve projeler hakkında ortak işbirliği yapılmasına karar verildi. Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu  müdürümüz Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ, müdür yardımcılarımız Doç. Dr. Birnaz ER CENGİZ ve Dr.  Öğr. Üyesi Hale YILDIZAY ,Çini ve Seramik Bölümünden Öğr.Gör.Sezin KARA ve Öğr.Gör.Fikret AYDOĞDU hocalarımızda  hazır bulundular.Dumlupınar ilçesine bir teknik gezi ve iadeyi ziyaret gerçekleştirilmesine karar verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, Pazartesi