Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu  2021-2022 Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı  müdürümüz Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ başkanlığında gerçekleşti.Akademik Kurulda Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Birnaz ER CENGİZ ve Dr.  Öğr. Üyesi Hale YILDIZAY ve Tasarım Bölüm Başkanlığı,El Sanatları Bölümü  ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Başkanları ve Değerli Öğr.Görevlilerimiz;
Öğr.Gör. Bahadır DİKMEN
Öğr.Gör. Sevcan SİLEK
Öğr.Gör. Serpil BAŞLILAR ALTUN
Öğr.Gör. Nazan ÜNAN
Öğr.Gör. Nil TÜRK ATALAN
Öğr.Gör.Çiğdem YAVLAV
Öğr.Gör. Ömer EROĞLU
Öğr.Gör. Fikret AYDOĞDU
Öğr.Gör. Kenan KERVAN
Öğr.Gör. Gökşen BOYA
Öğr.Gör. Sezin KARA
Öğr.Gör. Özkan TOKAÇ
Öğr.Gör. Mehtap OCAKOĞLU
Öğr.Gör. Tamer BİLGİÇ
Doç.Dr.Arife YURDAKUL, hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda güz döneminin değerlendirmesi yapılarak , bahar dönemi sanatsal kültürel etkinliklerin planlanması gerektiği vurgulandı.30 Ağustos Dumlupınar Zafer Bayramının 100.Yılı münasebeti nedeniyle projeler hazırlanmasına karar verildi.Aramızdan ayrılan Merhum Öğr.Gör.Mehmet KASAP Hocamız İçin Germiyan Konak’ta bir anma ve  etkinlik düzenlenmesine karar verildi .Ders programlarının güncellenmesi ve uzaktan eğitim programı hakkında  kurulda Müdür Yardımcımız Dr.  Öğr. Üyesi Hale YILDIZAY bilgilendirmelerde bulundu.Sanatsal  &Kültürel  &Bilimsel etkinliklerden sorumlu Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Birnaz ER CENGİZ ; 2022 bahar dönemi etkinlikler hakkında 17 Ocağa kadar takvimin oluşturulması gerektiğini  belirtti.Okulumuz Meslekyüksekokulu Sekreterimiz Faruk Tayyip Ebeoğlu okulumuzda güz döneminde yapılan atölye iyileştirme çalışmalarından bahsetti ,bahar döneminde yapılacak olan  tamirat ve tadilatlar hakkında bilgi verdi.Okul Müdürümüz Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ iyi dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.
Son Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2022, Salı