Rektör Yardımcımız Sayın Muammer Gavas Hocamıza Ziyaret

Bugün Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Muammer GAVAS Hocamıza Güzel Sanatlar Meslekyüksekokulu Müdürlüğü olarak nezaket ziyaretinde bulunduk.Okul Müdürümüz Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ, müdür yardımcılarımız Doç. Dr. Birnaz ER CENGİZ ve Dr.  Öğr. Üyesi Hale YILDIZAY ve  Tasarım Bölümü Başkanımız Öğr.Gör.Mehtap OCAKOĞLU hocalarımızda  ziyaretimizde hazır bulundular.Kendisine Konya-Ereğli  yöresinin geleneksel el dokuma halısını takdim ettik.Yeni bahar döneminde yapacağımız çalışmalar üzerinde değerlendirmeler yaptığımız ziyaretimiz çok verimliydi.Ziyaretimizde Sayın .Prof.Dr.Muammer GAVAS Hocamıza misafirperverliğinden ve  bizi güleryüz’le karşılamasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduk .Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2022, Pazartesi