Sayın Doç. Dr. Pınar Yazkaç ve Öğr. Mülkiye Özgür Kerkük Hocamızın Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü‘ne Ziyareti

Bugün  Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Pınar YAZKAÇ ve Tasarım Bölümü Öğr.Gör.Mülkiye ÖZGÜR KERKÜK Hocamız,  görevine yeni atanan Kütahya Orman Bölge Müdürü Sayın Birol DÜNDAR Beyefendi ‘ye nezaket ziyaretinde bulundular. Her yıl 21 Mart Haftasında gerçekleştirilen Orman Haftası etkinliklerine katkıda bulunmak adına Kütahya Güzel Sanatlar Meslekyüksekokulumuz Tasarım Bölümü Öğr.Gör.Mülkiye ÖZGÜR KERKÜK Hocamızın ‘Orman ve Ağaç  Sevgisi’ temalı öğrencilerine tasarlatmış  olduğu afişlerin sunumlarını gerçekleştirdiler. Kendilerine nazik ev  sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Birol DÜNDAR’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2022, Cumartesi