Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Yüksekokulundan Ziyaret

Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinden Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuza ziyaret gerçekleşti.
 Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte Myo öğretim elemanları tarafından karşılandı.
Öğrenciler gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında Myo öğrencilerinin uygulamalı dersleri hakkında bilgi alarak, öğretim üyeleri ve öğrencileriyle birlikte sanatsal uygulamalara da iştirak ettiler.

Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek okulu Müdürü Mehtap ,Kanlıbas‘a El sanatları Teknolojisi öğretmeni İffet Yılmaz’a, Seramik ve cam Teknolojisi öğretmeni  Zeliha Taş’a Görsel sanatlar öğretmeni Zübeyde Özcan ve Özel Eğitim öğretmenleri Selcan Çolak, Gülşah Akdemir,Selvi Çolak,Aysel Mutlu’ ya ziyaretleri ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, Çarşamba