Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına Ziyaret

Bugün Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu idaresi olarak Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına iadeyi ziyarette bulunduk.Dekanımız Sayın Prof.Dr.Levent Mercin Hocamızla yeni çalışmalardan ve projelerden sohbet ettik.Açık müze örneği olarak tasarlanmış olan Merhum Ressam Ahmet Yakupoğlu daimi sergisini gezdik.Eğitim ve öğretimle ilgili konularda iştişare ettiğimiz ziyaretimiz çok verimli ve faydalı geçti.Nazik ev sahipliklerinden dolayı Sayın Dekan Hocamıza çok teşekkür ederiz. Ziyarette,  Meslek Yüksekokulu  müdürümüz Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ, Meslekyüksekokulu Sekreterimiz Tayyip Ebeoğlu ,müdür yardımcılarımız Doç. Dr. Birnaz ER CENGİZ ve Dr.  Öğr. Üyesi Hale YILDIZAY hocalarımızda  hazır bulundular.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2022, Cumartesi