Okulumuz Ev Sahipliğinde Turhan Eşit ‘İn Bitirme Tez Proje Sergisi Gerçekleşti

Bugün Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulumuzun  sergi salonunda üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Yükseklisans Sanat ve Tasarım Ana  Bilim Dalında eğitim gören öğrencimiz   Turhan Eşit’in bitirme tez proje sergisi Okul Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Pınar Yazkaç’ın ve Dr.Öğr.Üyesi.Mine Küçük ‘ün konuşmalarıyla açılışı gerçekleştirildi.Turhan Eşit’e ait 40 adet dijital tasarımlardaki manipülasyon tekniğini ustaca kullanarak özgün grafik tasarımlarıyla çok başarılı bir sergiye  ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesiden çok kıymetli arkadaşlarım meslektaşlarımız sergi açılışı için katılımda bulundular.Turhan Eşit’in Tez Danışmanı,Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr.Öğr.Üyesi.Mine  KÜÇÜK, Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Öğretim Üyesi Sayın.Doç.Dr.Nazik ÇELİK YILMAZ ve Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Sayın .Dr.Öğr.Üyesi.Ayşe Gül ÇETİN Hocalarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.Okulumuzun değerli öğretim üyeleri ve sevgili öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği sergi 27 mayısa  kadar gezilebilir.Misafirlerimize Meslekyüksekokulumuz adına ziyaretlerinden dolayısı  çok teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2022, Pazartesi