100. Yıl Geleneksel Türk Sanatları Çalıştayı ve Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen "Uluslararası Çizgi Film ve Animasyon Festivali" gerçekleştirildi.DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümünün organize ettiği uluslararası katılımlı festivalde, alanında uzman sanatçılar, animasyon ve oyun stüdyoları deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulumuz adına 100. Yıl Geleneksel Türk Sanatları kapsamında, Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi fuaye salonunda gerçekleştirdiğimiz çalıştayımıza katılımlarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a, desteklerinden dolayı Geleneksel Türk Ebru Sanatında Doç. Dr. Pınar Yazkaç hocamıza, Geleneksel Türk Keçe Sanatında Doç. Dr. Birnaz Er hocamıza, Geleneksel Türk Kalem İşi Sanatında Öğr. Gör. Özkan Tokaç hocamıza, Geleneksel Seramik Torna Sanatında  Öğr. Gör. Fikret Aydoğdu hocamıza, Geleneksel Türk Çini sanatında Öğr.Gör. Sezin Kara hocamıza, Geleneksel Türk Kağıt Sanatında Sn. Selva Karasu’ya, emek veren tüm öğrencilerimize ve ev sahipliğinden dolayı DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ailesine teşekkürü borç biliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2022, Pazar