Yaratıcı Kültür Endüstrileri Yolunda Genç Girişimciler Projemiz

Bugün Yaratıcı Kültür Endüstrileri Yolunda Genç Girişimciler Projemizin Lansmanını Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürümüz Sayın Dr.Ziya Taşkent Beyefendi ve Telif Hakları Proje Eğitim Daire Başkanı Sayın Avukat.Emire Cete Hanımefendi ile Başkent Üniversitesi Yakem Merkezinden Dr.Erman M.Demir’in teşrifleri Rektörümüzün himayesinde açılışımız gerçekleşti.Kütahyadan misafirlerimiz değerli protokolümüz Garnizon Komutanımız Sayın Necati Gündüz Hanımefendi ve Nuray Gündüz , Kütahya Baro Başkanımız Sayın Avukat Ahmet Atam Beyefendi ve Kütahya Porselen A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sema Güral Sürmeli Hanımefendi başta olmak üzere çok kıymetli misafirlerimiz ve proje ekibimiz ile açılışımız gerçekleşti.Lansmana emeği geçen tüm hocalarımıza öğrencilerimize ve idari personelimize Emeklerinden dolayı çok teşekkürler ediyorum.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, Cuma