İlk Kadın Kütso Yönetim Kurulu Başkanına Ziyaret

Bugün Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulumuz adına Okul  Müdürümüz  Sayın.Doç.Dr.Pınar YAZKAÇ ve Öğretim Üyelerimizden  Öğr.Gör.Nil TÜRK ATALAN ve proje ekibimizden Hilal GÜRENSOY ŞENER ile beraber Türkiye’nin ilk Kadın KÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Esin  GÜRAL ARGAT Hanımefendiye yeni başkanlık görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Ülkemiz ve  Kütahya’mız için son derece kıymetli,önemli ve başarılı bir İş Kadını olarak  Esin GÜRAL ARGAT Hanımefendiyi tebrik ettik.Son derece yararlı ve başarılı çalışmalar yapacağına inancımız sonsuzdur.Topluma iş dünyasına ve genç girişimci kadınlarımıza dokunacağına hayatımızın yönünü değiştireceğine ;  bizim gibi kadın yöneticilerinde yoluna ışık ve esin kaynağı olacağına inanıyoruz.Kütahya İçin Kütso için Esin GÜRAL ARGAT Dönemi ve Yönetim Kutulu Üyeleri değerli çalışma arkadaşları  için başarılar diliyor ve kutluyoruz.Ziyarette proje ekibimizden Çini Sanatçımız Yıldız Söğüt’e ait özel 17.Yüzyıl Kütahya Kadın Figürlü ve Selçuklu motiflerinden oluşan özel bir tasarım tabak hediye  edildikten sonra günün anlam ve önemine binaen fotoğraf çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, Çarşamba