Workshop-klasik Dönem Çini Desenleri

Bugün Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu’nda “Yaratıcı Kültür Endüstrileri Yolunda Genç Girişimciler Projesi” adı altında gerçekleşen  workshop’a Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Hasan Kayış konuk oldu. Öğrencilerimizle kıymetli bilgi ve birikimlerini paylaşan sanatçı; Çini Sanatını uygulamalı olarak gösterdi. Uygulamanın ardından öğrencilerimizle özel olarak da  ilgilenip sorularını cevapladı. Workshop sonrası okul müdürümüz Doç.Dr. Pınar Yazkaç, Sayın Kayış’a hediyesini ve teşekkür belgesini takdim etti. Bu güzel etkinlik için başta Çini Sanatçısı Hasan Kayış olmak üzere; okul müdürümüz Doç.Dr. Pınar Yazkaç, Öğr.Gör. Sezin Kara, Öğr.Gör. Fikret Aydoğdu’ya katılımlarıyla destekleyen; Öğr.Gör. Nil Türk Atalan, Öğr.Gör. Mehtap Ocakoğlu, Öğr.Gör. Gökşen Boya’ya teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2022, Çarşamba