Aracı Şehirler 2. Dünya Forumu Kütahya Belediyesi‘nin Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) tarafından 5-8 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen  Aracı Şehirler 2. Dünya Forumu  Kütahya Belediyesi' nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Kütahya Belediyesi Dünya Seramik Şehirleri Başkenti olarak 30 farklı yabancı ülke kültür elçilerini ve belediye başkanlarını ağırlıyor. Germiyan Konağı’nda ev sahipliği yaptığımız Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Çini ve Seramik Teknolojisi Araştırma Merkezimizin Öğretim üyeleriyle;  Çini, seramik ve el sanatları eğitim uygulama ve sergileme  aşamasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Birnaz Er Cengiz, Öğretim Görevlisi Sezin Kara, Özkan Tokaç, Fikret Aydoğdu ve Rıdvan Aşar Hocalarımızın eserleri ve uygulamalı çalışmaları tanıtıldı ve sergilendi.Değerli Hocalarımızın emeklerine sağlık tekrar tebrik ediyorum, kutluyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, Pazartesi