Vakıflar ve Müzeler Haftası Etkinliğimiz Germiyan Konağında Gerçekleşti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu olarak Germiyan Konakta bugün gerçekleştirdiğimiz  Vakıfçı Araştırmacı-Yazar Merhum M.Mustafa Kalyon’a  Saygı ve Vefa olarak atfedilen ;Vakıflar ve Müzeler Haftası etkinliğimiz Sayın Rektörümüzün himayeleriyle gerçekleşti ve Sayın Valimizin teşrifleriyle  başlayan programımız  Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Kazım Uysal Hocamızın moderatörlüğünde panel ve sergi açılışı ile devam etti.Kıymetli misafirlerimizin  de katılımlarıyla gelen katkıda bulunan tüm değerli  İlgili  dostlarımıza çok teşekkürler ediyoruz.

Vakıfçı Araştırmacı-Yazar Merhum M.Mustafa Kalyon’a  Saygı ve Vefa olarak atfedilen ;Vakıflar ve Müzeler Haftası Etkinliğimize  katkıda bulunan başta Kütahya Valisi Sayın Ali Çelik Beyefendiye, Kütahya Baro Başkanımız Sayın Avukat.Ahmet Atam Beyefendiye, Sayın Rektörüm Prof.Dr.Kazım Uysal Hocamıza,Merhum Mustafa Kalyon’nun oğlu Abdullah Rıdvan Kalyon Beyefendiye tüm değerli  İlgili  dostlarımıza çok teşekkürler ediyoruz.#Paneldeki sunumlarıyla değerli katkıda bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Levent Mercin Hocamıza, Fen Edebiyat Fakültesi Öğr.Üyesi Sayın Prof.Dr.Atilla Batur Hocamıza, Prof.Dr.Gökhan Coşkun Hocamıza, Kütahya Müze  Müdüresi Sayın. Sevgi Gürdal Hanımefendiye teşekkürü bir borç bilirim.Sergide emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2022, Cuma