“Aizanoi Türk İzleri“ Proje Sergisi

“Aizanoi Türk İzleri“ Proje Sergisi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın ve BAŞTAŞ GRUP ‘un değerli destek ve katkılarıyla gerçekleşen ;  
‘Yaratıcı Kültür Endüstrileri Yolunda Genç Girişimciler Projesi kapsamında Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulumuzun El Sanatları Tasarımı ve Üretimi Bölümü  tarafından hazırlanan ‘‘AİZANOİ TÜRK İZLERİ ‘  adlı proje Sergisinin açılış töreni bugün gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK ve Dr.Amine Tuğ KIZILTOPRAK Hanımefendi ‘nin teşrifleri ile açılışımız gerçekleşti.Bizleri yalnız bırakmayan açılışımızı teşrifleyle onurlandıran Sayın Rektörümüz ve Hanımefendi’ye sonsuz teşekkürler ediyorum.
Yaratıcı Kültür Endüstrileri Yolunda Genç Girişimciler Projesi kapsamında Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulumuzun El Sanatları Tasarımı ve Üretimi Bölümü tarafındanhazırlanan ‘‘AİZANOİ TÜRK İZLERİ ‘  adlı proje Sergisinin açılış törenine sanatseverler , akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.
Bu serginin açılmasında maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olan;  Gençlerimizi bu yolda her zaman elini tutan Yarışmamızı ve projemize değerli destekleriyle Baştaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman BAŞ Beyefendi’ye ve Ayşegül BAŞ Hanımefendiye  ve tüm BAŞTAŞ Ailesine sonsuz şükranlarımı  sunuyorum.
Dumlupınar Üniversitesi olarak  “Yaratıcı Kültür Endüstrilerine ve Kültürel Mirasa  Yatırım Önemli Bir Misyonumuz”….
Projeye ve yarışmaya emeği geçen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel  Sanatlar Meslek Yüksek Okulu personeline ve tüm proje ekibine katkıda bulunan hocalarımıza  teşekkürler ediyorum.Proje Koordinatör Yardımcısı sayın ÖĞR.Gör.Sezin Kara ve Proje Yürütücüsü Sayın .Doç .Dr.Birnaz ER CENGİZ ve Öğr.Gör.FikretAYDOĞDU ve Öğr.Gör.Özkan TOKAÇ ‘a  emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.@baştaşgrup@osmbas@aysegülbas@sonsuzteşekkürler@kulturveturizmbakanlığı@ktb@kdpu@kgsmyo@yaraticikultur@

Son Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, Pazar