Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında ‘Anılarla Cumhuriyet ‘Temalı 21 Eserden Oluşan Kişisel Resim Sergisi

Okulumuz İdari Kat Fuaye Alanında CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLAMALARI KAPSAMINDA Öğr. Gör. Mülkiye ÖZGÜR KERKÜK'' ün 'Anılarla Cumhuriyet 'temalı 21 Eserden oluşan  Kişisel Resim Sergisi Açıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla açılışı gerçekleşen sergide okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ
güzel konuşmasıyla, Öğr. Gör. Mülkiye Özgür Kerkük için hazırlanan Başarı Belgesini annesi Nevriye hanımefendiye takdim ederek  tebrik etti. Sanatçının' sergi açılış konuşmasının ardından gerçekleşen kurdele kesim merasimi ve onu takip eden kokteyl  ile eserler konukların beğenisine sunuldu.
Keyifli sohbet eşliğinde izlenen sergi, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2024, Perşembe