1. Ulusal Aizanoi Seramik ve Çini Tasarım Yarışması Hakkında Bilgilendirme

Bugün T.C. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY Beyefendi'yi İstanbul’da Atatürk Kültür Merkezinde makamında ziyaret ettik.T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nün destekleri ve GÜROK Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek olan ‘Yaratıcı Kültür Endüstrileri Yolunda Genç Girişimciler’ adlı proje kapsamında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğünün ev sahipliğinde Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Pınar YAZKAÇ tarafından koordinatörlüğü yürütülen bu yıl birincisini düzenleyeceğimiz ‘1.Ulusal Aizanoi Seramik ve Çini Tasarım Yarışması hakkında detaylı bilgi verdik .Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Süleyman KIZILTOPRAK Aizanoi Antik kentine özel  tasarlanan çini tabak ve Ahmet Yakupoğlu’nun kitabını hediye olarak takdimi ettiler.Yarışmanın Gala  Gecesi; ödül töreni ve sergi açılışı 27  Şubat Salı akşam saat: 18:00 de 2024 tarihinde Kütahya da Gülümser Hatun Termal Otelde yapılması planlanmaktadır.Yarışmanın destekçileri; Gürok Grup 1. Ulusal Aizanoi Seramik ve Çini Tasarım Yarışması'nın ana sponsoru, Kütahya Porselen, Keramika, Gülümser Hatun Termal Otel ve Baştaş Grup da proje sponsorları olmuştur.Tüm  destekçilerimize değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, Çarşamba