2023-2024 Yaz Okulu Duyurusu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuzda Yaz Okulu açılmayacaktır.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencisi olup, diğer Üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki işlemleri yapmaları gerekmektedir:

• KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ'nin 10. maddesinin 3. bendinde:"Yaz okulunda toplam en çok 15 AKTS kredi değerindeki derslere kayıt yaptırılabilir. Ancak, genel not ortalaması 3,00 ve üstünde olan öğrenci, 20 AKTS kredi değere kadar derse kayıt yaptırabilir." denildiğinden ders kayıtlarınızı yaparken bu kurala lütfen dikkat edin. Yönerge için TIKLAYINIZ.
  • Başka bir üniversiteden almak istediğiniz dersin AKTS değeri 2-5 (5 dâhil) arasında ise, 1 eksik AKTS değerine kadar kabul edilir. Ancak müfredatınızda 5 AKTS olarak görünen bir dersi başka bir birimden 3 AKTS olarak almanız durumunda kabul edilmez.
  • Aşağıdaki linkte verilen dilekçenizi doldurup ıslak imzalı bir şekilde ekine ekleyeceğiniz diğer birimin ders içeriği ile birlikte taratıp ilgili Bölüm Başkanınıza e-posta yolu ile ulaştırın.
  • Bölüm Başkanının ıslak imzalı onayına gerek bulunmamaktadır. (Ancak öğrenci imzası kesinlikle olmalıdır!)
  • Bölüm Başkanınıza aşağıda belirtilen e-posta ve dahili numaralardan ulaşarak onay aldıktan sonra diğer Üniversitelerden dersinizi alabilirsiniz.

NOT: ÜSTTE BELİRTİLEN KURALLARA UYUMADIĞI TAKDİRDE DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN ALMIŞ OLDUĞUNUZ DERSLER KABUL EDİLMEYECEKTİR!

Ders İçeriği : Yaz Okulunda hangi Üniversiteden ders alacaksınız oranın ders içeriğini e-postanıza ekleyiniz.

Dilekçe : Yaz okulunda başka birimden, veya başka Üniversiteden ders alabilmek için dilekçe.

Dahili : öğrenci işleri (0274)  443 58 11 - 5816

E Posta : kgsmyo@dpu.edu.tr

Akademik Kadro : https://kgsmyo.dpu.edu.tr/tr/index/sayfa/6047/akademik-kadro

09 Temmuz 2024, Salı / 182 defa okundu.