Diploması Hazır Öğrenci Listesi.

DİKKAT..!!! : Öğrencilerin Mezun olabilmeleri için MEZUN PORTALI"na üye olmaları gerekmektedir.

Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları OBS'de açıklandıktan sonra (staj yükümlülüğü bulunan öğrenciler, stajlarını tamamladıklarını belgeledikten sonra) Yüksekokul Yönetim Kurulu’nda mezuniyetler onaylanır.

Diplomayı Öğrenci Kendisi Teslim Alacaksa;

1) Nüfus Cüzdanı (T.C.Kimlik No. olmalı)

2) Soyadı Değişikliği var ise Mahkeme Kararı, ( Noter Onaylı )

3) Soyadı Değişikliği Evlilik Nedeni ile ise ( Evlilik Cüzdanı Fotokopisi )

Diplomayı Başkası Teslim Alacaksa;

4) Noterden Alınmış Vekaletname ( ASLI )

5) Vekalet Alanın Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

Mezunlarımız kimlik bilgilerinizin doğruluğunu (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi vb. resmî bir kimlik belgesi ile) bizzat başvurarak kendileri veya yasal vekilleri imza karşılığında diplomalarını alabilirler. Bunların dışında hiç kimseye diploma verilmez. Diplomalar öğrencinin adresine veya istediği resmi kurumlara posta veya kargo ile gönderilmez. Ayrıca mezunlara diploma asılları verildiğinden onaylı fotokopileri verilmez.

Diplomalar sınav sonuçları açıklandıktan sonra en kısa sürede hazırlanarak yüksekokulumuza gönderildiği için mezunlarımıza diploma haricinde geçici mezuniyet belgesi, öğrenim belgesi, yazı gibi mezuniyeti belirten hiçbir belge verilmemektedir.

Bu nedenle mezunlar Yüksekokulumuzdan, diploma dışında herhangi bir mezuniyet belgesi talebinde bulunmamalıdır; bu yöndeki talepler kesinlikle dikkate alınmayacaktır. Yüksekokulumuz öğretim gideri ve öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı borcu olan öğrencilerin diplomaları borçlarını ödemedikçe verilmemektedir.

Ayrıca, mezuniyet tarihinden sonra kimlik bilgilerinde bir değişiklik olması halinde buna göre yeni diploma düzenlenmeyecektir.

İlişik Kesme Belgesi İçin Tıklayınız

UYARI:MEZUN OLAN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİNDE ADINIZ YOK İSE VE ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNE GİRİŞ YAPABİLİYORSANIZ (HENÜZ MEZUN OLMAMIŞSINIZ DEMEKTİR)

Diploması Hazır Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız

 

06 Mart 2024, Çarşamba / 1090 defa okundu.