2023-2024 Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ

Bugün Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu olarak öğrencilerimiz için gerçekleştirilen bir tanıtım sunumu ve tanışma gerçekleştirildi.Orayntasyon Eğitiminde Bölüm başkanlarımız Öğr.Gör. Sevcan Silek,Öğr.Gör.Mehtap Ocakoğlu ve Öğr.Gör.Fikret Aydoğdu Hocalarımız bölümler hakkında bilgiler aktardılar.

Sayın Müdürümüz Doç. Dr. Pınar YAZKAÇ açılış konuşmasını gerçekleştirdi.Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Nil Türk ATALAN Hocalarımız Programda sunumlarını gerçekleştirdiler.

Eğitimde okulun tarihçesi tüm bölümlerin ve programların içerikleri ve okulda yapılan etkinlik ve çalışmalar konusunda bilgiler verildi.Not sistemi,obs sistemi ,okul web sayfasında duyuru ve bilgilere ulaşım, programlardan dikey geçiş yapılabilecek bölümler hakkında güncel bilgiler aktarıldı.

Oryantasyon Programına katılan tüm Hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz ve başarılı bir dönem dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, Çarşamba