Kütahya Belediyesi ile Macaristan'ın Pecs Belediyesi ortaklığında yürütülen “İş Birliğinin Güçlendirilmesi için Kültür ve Yaratıcılık” projesi kapsamında şehrimizde bulunan Pecs Belediyesi Kültür ve Eğitim Komitesi Başkanı Bognár LÁSZLÓ, Belediye Kabinesi Başkan Yardımcısı Rabiné Kovács Eszter VIRÁG, Pecs Genel Meclis Üyesi Kövesi Mária ILDIKO, Uluslararası ve Sosyal İlişkiler Sorumlusu Fehér Éva ÁGNES, Ağ Geliştirme Müdürü Péter SALAMON, Strateji Uzmanı Pınar ADALI AL, Alan Koordinatörleri Hayriye BERAT, Arzu İrge ÖZYOL, Küme Uzmanı Mónika Alíz MÈSZÁROS, Saha Uzmanı Ali Asker AL, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzu ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Kaan ERARSLAN gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Pecs Belediyesi Kültür ve Eğitim Komitesi Başkanı Bognár LÁSZLÓ üniversitemize olmaktan duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, Çarşamba